Terrina de vedella amb gruyère i salsa de xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farciment:

Salsa de Xampinyons:

6 racions

Elaboració

Farcimen:

Escampa la mantega al motlle i folra amb paper fosforitzat
Col·loca les llesques de carn en la forma de manera que se superposin lleugerament
Fon la mantega en una paella i sofregeix a foc lent l’all i l’api.
Afegeix el formatge Gruyère, el julivert, el pa i els ous, i barreja, assaona al gust i reserva.
Omple alternativament la barreja reservada i les tires de pastanagues en la forma, posa les llesques de carn a la part superior.
Posa la terrina en el forn prees calfat a 180 graus, i cou durant uns 30 a 40 minuts.
Retira i deixa reposar 10 minuts.

Per a la salsa:

Fregeix a foc lent, en la mantega, els xampinyons tallats a tires i les escalunyes.
Afegeix la farigola i salta.
Desglaça amb la crema de llet i cuina a foc lent fins que la salsa estigui lleugerament espessa. Assaona amb el suc de llimona, sal i pebre.
Desemmotlla la terrina, talla a rodanxes i serveix amb la salsa de fongs, en plats calents.
Si vols pots afegir 2 ous dussos al farciment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se