Amanida de tomàquet amb formatge feta
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 dents d’all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de suc de llimona
- 8 tomàquets
- 3 cullerades de tàperes
- 2 cebes tendres
- 12 olives negres
- 1 manat de julivert
- 200 g de formatge Feta suau
Elaboració
Talla els tomàquets i col·loca en els plats.
Pica la ceba tendra i l'all.
Treu els pinyols de les olives i pica a trossets petits
Pica el julivert i les tàperes.
Barreja tot, i estén sobre els tomàquets.
Talla el formatge feta a rodanxes i col·loca pel damunt.
Ruixa amb suc de llimona i oli d'oliva.
Serveixi com acompanyament d'aquest plat una bona baguet ben cruixent.
Comparteix aquesta recepta: