Amanida de tomàquet amb formatge feta

Ingredients

  • 4 dents d’all
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 8 tomàquets
  • 3 cullerades de tàperes
  • 2 cebes tendres
  • 12 olives negres
  • 1 manat de julivert
  • 200 g de formatge Feta suau

4 racions

Elaboració

Talla els tomàquets i col·loca en els plats.
Pica la ceba tendra i l'all.
Treu els pinyols de les olives i pica a trossets petits
Pica el julivert i les tàperes.
Barreja tot, i estén sobre els tomàquets.
Talla el formatge feta a rodanxes i col·loca pel damunt.
Ruixa amb suc de llimona i oli d'oliva.
Serveixi com acompanyament d'aquest plat una bona baguet ben cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: