Amanida de tomàquet amb formatge feta
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 dents d’all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de suc de llimona
- 8 tomàquets
- 3 cullerades de tàperes
- 2 cebes tendres
- 12 olives negres
- 1 manat de julivert
- 200 g de formatge Feta suau
4 racions
Elaboració
Talla els tomàquets i col·loca en els plats.
Pica la ceba tendra i l'all.
Treu els pinyols de les olives i pica a trossets petits
Pica el julivert i les tàperes.
Barreja tot, i estén sobre els tomàquets.
Talla el formatge feta a rodanxes i col·loca pel damunt.
Ruixa amb suc de llimona i oli d'oliva.
Serveixi com acompanyament d'aquest plat una bona baguet ben cruixent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4956 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.