Déntol o dentó al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una safata d'anar al forn fem un llit amb ceba tallada a juliana ben prima i les patates llescades, salpebrem i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º (prèviament hem preescalfat el forn), entre 15 i 20 minuts, perquè la ceba i la patata agafir color.
Netegem el déntol d’escates i vísceres.
Quan la ceba i la patata tingui una mica de color, hi posem el déntol, sal i una copa de vi blanc.
Ho tornem a enfornar. Passats entre 15 i 20 minuts girem el peix i el deixem uns 15 o 20 minuts més al forn. A l’últim moment, posem un escamarlà per decorar.
Servim una base de patata i ceba i mig déntol, net d'espines.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se