Déntol o dentó al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Déntol o dentó fresc d’uns 600 o 700 g
  • 2 Escamarlans
  • 2 Cebes
  • 2 Patates
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una safata d'anar al forn fem un llit amb ceba tallada a juliana ben prima i les patates llescades, salpebrem i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º (prèviament hem preescalfat el forn), entre 15 i 20 minuts, perquè la ceba i la patata agafir color.
Netegem el déntol d’escates i vísceres.
Quan la ceba i la patata tingui una mica de color, hi posem el déntol, sal i una copa de vi blanc.
Ho tornem a enfornar. Passats entre 15 i 20 minuts girem el peix i el deixem uns 15 o 20 minuts més al forn. A l’últim moment, posem un escamarlà per decorar.
Servim una base de patata i ceba i mig déntol, net d'espines.

1h 10min


Recepta de cuina de Déntol o dentó al forn
El déntol acabat de sortir del forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Déntol o dentó al forn
En el plat per degustar-lo, net d'espines.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: