Espaguetis amb tàperes fregides i formatge de cabra

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla el cibulet gruixut.
Barreja les tàperes amb la Maizena.
Escalfar l'oli en una paella.
Fregeix les tàperes uns 3 minuts fins que estiguin cruixents. Treu amb una cullera perforada i escorre en una tovallola de paper.
Posa Panko a la paella, i fregeix amb l'oli sobrant, deixa escórrer sobre paper de cuina.
Cuina els espaguetis en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca i deixa escorre, afegeix a la paella i barreja la mantega, agrega el cibulet i barreja tot amb els espaguetis.
Assaona amb sal i pebre.
Escampa el formatge de cabra pèl damunt dels espaguetis.
Serveix amb tàperes i Panko.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se