Espaguetis amb tàperes fregides i formatge de cabra

Ingredients

  • 1 manat de cibulet
  • 65 grams de tàperes
  • 1 cullerada de fècula de blat de moro (Maizena)
  • 4 cullerades d’oli
  • 50 grams de Panko (pa ratllat japonès)
  • Espaguetis 500 grams d’espagueti
  • Sal
  • 2 cullerades de mantega
  • Pebre
  • 120 grams de formatge fresc de cabra

4 racions

Elaboració

Talla el cibulet gruixut.
Barreja les tàperes amb la Maizena.
Escalfar l'oli en una paella.
Fregeix les tàperes uns 3 minuts fins que estiguin cruixents. Treu amb una cullera perforada i escorre en una tovallola de paper.
Posa Panko a la paella, i fregeix amb l'oli sobrant, deixa escórrer sobre paper de cuina.
Cuina els espaguetis en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca i deixa escorre, afegeix a la paella i barreja la mantega, agrega el cibulet i barreja tot amb els espaguetis.
Assaona amb sal i pebre.
Escampa el formatge de cabra pèl damunt dels espaguetis.
Serveix amb tàperes i Panko.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1843 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: