Lluç a la basca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal durant una estona perquè treguin la terra que tinguin i netegem els musclos.
En un cassó amb oli sofregIm l’all picat. Quan estigui dauradet, hi afegim la ceba tallada a trossos i ho deixem sofregir uns 15 minuts , fins que la ceba quedi transparent.
Salpebrem les rodanxes de lluç, les enfarinem i les afegim a la cassola del sofregit, juntament amb el vi blanc , les cloïsses i els musclos . Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure tot junt durant uns 10 minuts mentre remenem la cassola com si féssim un pil-pil. Després, hi posem una mica de julivert picat, els espàrrecs , les carxofes i l’ou dur, pelat i tallat per la meitat. Deixem coure tot junt durant 5 minuts més i ho retirem del foc.
Per acabar, emplatem el lluç amb tots els ingredients i ho salsem tot amb el suc de la cocció.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se