Lluç a la basca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Talls de lluç fresc a rodanxes.
  • 4 Cloïsses
  • 4 Musclos
  • 4 Espàrrecs verds
  • 1 Pot de carxofes grans casolanes tallades per la meitat
  • 1 Ou dur
  • 1 Dent d’all
  • 1 Ceba
  • Julivert picat
  • 1 Gotet de vi blanc
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Farina

2 racions

Elaboració

Posem les cloïsses en un bol amb aigua i sal durant una estona perquè treguin la terra que tinguin i netegem els musclos.
En un cassó amb oli sofregIm l’all picat. Quan estigui dauradet, hi afegim la ceba tallada a trossos i ho deixem sofregir uns 15 minuts , fins que la ceba quedi transparent.
Salpebrem les rodanxes de lluç, les enfarinem i les afegim a la cassola del sofregit, juntament amb el vi blanc , les cloïsses i els musclos . Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem coure tot junt durant uns 10 minuts mentre remenem la cassola com si féssim un pil-pil. Després, hi posem una mica de julivert picat, els espàrrecs , les carxofes i l’ou dur, pelat i tallat per la meitat. Deixem coure tot junt durant 5 minuts més i ho retirem del foc.
Per acabar, emplatem el lluç amb tots els ingredients i ho salsem tot amb el suc de la cocció.

40min


Recepta de cuina de Lluç a la basca
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2226 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: