Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la vinagreta d’all:

2 racions

Elaboració

De la vinagreta d’all:

Posem en un morter dos dents d’all i els piquem primer. Després hi afegim el julivert, la sal i el pebre. Hi tirem un rajolí de vinagre i a poc a poc hi anem afegint l'oli. Ha de quedar una vinagreta espessa.

Del peix espasa:

Laminem dos dents d’all i els reservem. En una planxa amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi posem els talls de peix espasa amb una mica de sal, els alls laminats i els cors de carxofa. Anem donant voltes als ingredients molt seguides . Deixem coure el peix , uns 3 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat, hi posem 2 talls de peix espasa per persona (o un tall gran), all laminat per sobre amb un raig de la vinagreta d’all i, al costat uns cors de carxofa. Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se