Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Talls de peix espasa o 2 talls grans
  • 1 Pot de conserva casolana de cors de carxofa
  • 2 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per a la vinagreta d’all:

  • 2 Dents d’all
  • 2 Fulles de julivert
  • Vinagre de vi
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

De la vinagreta d’all:

Posem en un morter dos dents d’all i els piquem primer. Després hi afegim el julivert, la sal i el pebre. Hi tirem un rajolí de vinagre i a poc a poc hi anem afegint l'oli. Ha de quedar una vinagreta espessa.

Del peix espasa:

Laminem dos dents d’all i els reservem. En una planxa amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi posem els talls de peix espasa amb una mica de sal, els alls laminats i els cors de carxofa. Anem donant voltes als ingredients molt seguides . Deixem coure el peix , uns 3 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat, hi posem 2 talls de peix espasa per persona (o un tall gran), all laminat per sobre amb un raig de la vinagreta d’all i, al costat uns cors de carxofa. Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1476 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: