Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Talls de peix espasa o 2 talls grans
  • 1 Pot de conserva casolana de cors de carxofa
  • 2 Dents d’all
  • Oli d’oliva
  • Sal

Per a la vinagreta d’all:

  • 2 Dents d’all
  • 2 Fulles de julivert
  • Vinagre de vi
  • Oli d’oliva verge
  • Sal i pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

De la vinagreta d’all:

Posem en un morter dos dents d’all i els piquem primer. Després hi afegim el julivert, la sal i el pebre. Hi tirem un rajolí de vinagre i a poc a poc hi anem afegint l'oli. Ha de quedar una vinagreta espessa.

Del peix espasa:

Laminem dos dents d’all i els reservem. En una planxa amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi posem els talls de peix espasa amb una mica de sal, els alls laminats i els cors de carxofa. Anem donant voltes als ingredients molt seguides . Deixem coure el peix , uns 3 minuts per costat.

Per emplatar:

En un plat, hi posem 2 talls de peix espasa per persona (o un tall gran), all laminat per sobre amb un raig de la vinagreta d’all i, al costat uns cors de carxofa. Ja es pot servir.

20min


Recepta de cuina de Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1257 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: