Peix espasa amb vinagreta d'alls i mini cors de carxofa
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Talls de peix espasa o 2 talls grans
- 1 Pot de conserva casolana de cors de carxofa
- 2 Dents d’all
- Oli d’oliva
- Sal
Per a la vinagreta d’all:
- 2 Dents d’all
- 2 Fulles de julivert
- Vinagre de vi
- Oli d’oliva verge
- Sal i pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
De la vinagreta d’all:
Posem en un morter dos dents d’all i els piquem primer. Després hi afegim el julivert, la sal i el pebre. Hi tirem un rajolí de vinagre i a poc a poc hi anem afegint l'oli. Ha de quedar una vinagreta espessa.
Del peix espasa:
Laminem dos dents d’all i els reservem. En una planxa amb una mica d’oli, quan està ben calent, hi posem els talls de peix espasa amb una mica de sal, els alls laminats i els cors de carxofa. Anem donant voltes als ingredients molt seguides . Deixem coure el peix , uns 3 minuts per costat.
Per emplatar:
En un plat, hi posem 2 talls de peix espasa per persona (o un tall gran), all laminat per sobre amb un raig de la vinagreta d’all i, al costat uns cors de carxofa. Ja es pot servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1257 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.