Truita de primavera amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les verdures i enrosseix uns 5 minuts.
Distribueix totes les verdures en les formes individuals greixades.
Bat els ous, la crema i la llet, afegeix el formatge i els condiments i remena bé el conjunt.
Aboca sobre les verdures.
Preescalfa el forn a 180 graus, col·loca les formes al mig del forn i cuina durant un 15 a 20 minuts.
Retira les formes, ruixa amb unes gotes d’oli, assaona si és necessari i adorna, amb el marduix picat pel damunt.
Serveix amb petites patates bullides o una amanida mixta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se