Truita de primavera amb formatge

Ingredients

  • 4 formes per forn individuals.
  • Mantega per greixar
  • 1 ceba a tires
  • Mantega per sofregir
  • 600 de barreja de verdures, per exemple, pastanagues, raves i col xinesa, tallat a rodanxes
  • 6 ous
  • ½ dl de llet
  • ½ dl de crema de llet
  • 100 g de formatge de muntanya a les herbes, formatge alpí, ratllat
  • Sal, pebre
  • D'1 a 2 culleradetes d’oli de nous
  • Flor de sal i pebre
  • Marduix i farigola per decorar

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les verdures i enrosseix uns 5 minuts.
Distribueix totes les verdures en les formes individuals greixades.
Bat els ous, la crema i la llet, afegeix el formatge i els condiments i remena bé el conjunt.
Aboca sobre les verdures.
Preescalfa el forn a 180 graus, col·loca les formes al mig del forn i cuina durant un 15 a 20 minuts.
Retira les formes, ruixa amb unes gotes d’oli, assaona si és necessari i adorna, amb el marduix picat pel damunt.
Serveix amb petites patates bullides o una amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: