Bacallà fresc rostit amb suquet de patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates, les tallem a daus mitjans i les posem en una safata de forn. Tallem la ceba a trossos petits i ratllem els tomàquets . Ho salpebrem i hi afegim el vi i un raig d'oli. Ho introduïm al forn durant uns 20 minuts o fins que estiguin cuites les patates a 180º.
Tallem el bacallà en 4 o 8 trossos i el marquem a la planxa, primer amb la pell cap avall fins que agafi color (uns 3 minuts per cada costat). Un cop marcat el col•loquem sobre el llit de patates i ceba amb una mica de pebre vermell dolç i una mica de sal. El posem al forn uns 7 o 8 minuts a la mateixa temperatura. Un cop acabat de coure el bacallà, hi tirem per sobre un bon raig d'oli i servim el plat calent.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se