Bacallà fresc rostit amb suquet de patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 g de Llom de bacallà fresc
- 2 Patates mitjanes
- 1 Ceba mitjana
- 2 Tomàquets madurs petits
- Pebre vermell dolç mòlt
- 1 Raig d'oli d'oliva extra verge
- ½ Got de vi blanc
- Sal i pebre negre mòlt
4 racions
Elaboració
Pelem les patates, les tallem a daus mitjans i les posem en una safata de forn. Tallem la ceba a trossos petits i ratllem els tomàquets . Ho salpebrem i hi afegim el vi i un raig d'oli. Ho introduïm al forn durant uns 20 minuts o fins que estiguin cuites les patates a 180º.
Tallem el bacallà en 4 o 8 trossos i el marquem a la planxa, primer amb la pell cap avall fins que agafi color (uns 3 minuts per cada costat). Un cop marcat el col•loquem sobre el llit de patates i ceba amb una mica de pebre vermell dolç i una mica de sal. El posem al forn uns 7 o 8 minuts a la mateixa temperatura. Un cop acabat de coure el bacallà, hi tirem per sobre un bon raig d'oli i servim el plat calent.
40min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7128 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies