Tripa de bacallà estofada amb carxofes,mongetes del ganxet i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Dos cassons grans
Un colador fí
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, un cop dessalada la tripa de bacallà, la posem a coure en un cassó amb: aigua, la mitja ceba,una fulla de llorer i la branca d'api. Un cop cuita, colem el brou i ho reservem.
Seguidament, en un cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes i quan són cuites les reservem.
A continuació en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba picolada, una fulla de llorer i els alls aixafats. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet, un got de vi blanc i deixem que redueixi. Seguidament, afegim part del brou de coure la tripa i deixem que arrenqui el bull a foc baix.
Tot seguit, corregim de sal i ja podem afegir-hi: les carxofes, la botifarra negra tallada a rodelles d'un dit de gruix, les mongetes i la tripa tallada a trossos regulars.
Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se