Coca de iogurt amb poma

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per decorar:

8 racions

Utensilis

Un motllo rodó o rectangular

Elaboració

Mentre comencem a preparar la coca encenem el forn a 180 graus.
Separem els rovells de les clares i muntem les clares a punt de neu.
Barregem els rovells amb el sucre i a continuació afegim l'oli, el iogurt, l'anís i la pell de llimona ratllada.
Incorporem la farina tamisada i al final afegim les clares muntades, sense remenar gaire per tal que no baixin.
Quan ho tenim tot barrejat, incorporem la poma tallada a trossets no gaire grossos.
Tirem la barreja dins un motllo engrassat i el posem a coure al forn durant uns 40 minuts.
Treiem la coca del forn i la deixem refredar.
Si volem la podem decorar amb xocolata fosa al bany maria o amb la crema d'avellanes.
La podem guarnir amb lacasitos.

1h

Notes

Es pot afegir a la massa 50 cc. d'anís.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se