Popets guisats amb patates i herbes aromàtiques

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Descongelem els popets de manera natural.
Pelem, netegem i tallem les patates a rodanxes. Les reservem. En una olla amb aigua i una mica de sal, quan l'aigua bull, hi tirem les patates i les deixem coure uns 12 minuts. Les reservem.
En una paella amb una mica d'oli, fem un sofregit: la ceba ben picada, quan comença a estar daurada , hi tirem el tomàquet ratllat sense llavors, amb una mica de sal. Quan porta uns 15 minuts, posem el sofregit en una cassola de fang, hi afegim els popets i ho deixem coure uns 10 minuts. Hi afegim les patates que hem reservat amb les herbes aromàtiques i una mica de pebre negre mòlt. Deixem coure tot junt, uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat. Les patates de base i sobre els popets amb el sofregit.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se