Popets guisats amb patates i herbes aromàtiques

Ingredients

  • 400 g de popets de qualitat congelats (pes net)
  • 2 Patates mitjanes
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets madurs
  • Farigola ben picada
  • Romaní ben picat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Descongelem els popets de manera natural.
Pelem, netegem i tallem les patates a rodanxes. Les reservem. En una olla amb aigua i una mica de sal, quan l'aigua bull, hi tirem les patates i les deixem coure uns 12 minuts. Les reservem.
En una paella amb una mica d'oli, fem un sofregit: la ceba ben picada, quan comença a estar daurada , hi tirem el tomàquet ratllat sense llavors, amb una mica de sal. Quan porta uns 15 minuts, posem el sofregit en una cassola de fang, hi afegim els popets i ho deixem coure uns 10 minuts. Hi afegim les patates que hem reservat amb les herbes aromàtiques i una mica de pebre negre mòlt. Deixem coure tot junt, uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat. Les patates de base i sobre els popets amb el sofregit.

45min


Recepta de cuina de Popets guisats amb patates i herbes aromàtiques

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Popets guisats amb patates i herbes aromàtiques

Detall del plat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1231 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!