Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans
Ingredients
- 2 Llenguados frescos
- 50 gr de Mantega
- 3 Cebes picades
- 1 Cullerada de canyella
- Sal
- Llard
- Oli d’oliva
- 2 Escamarlans
- ¼ litre llet
- Curri
- Pebre negre mòlt
- Llimona
Elaboració
Fregim lleugerament les cebes en el llard, utilitzant una paella ampla i profunda. Hi afegim la llet, la sal, el pebre, la canyella i el curri, per fer la salsa. Ho posem tot a la batedora.
Saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, els escamarlans uns 3 minuts
Fregim els llenguados prèviament salats i ruixats amb suc de llimona, uns 7 minuts.
Posem a la base del plat la salsa, els llenguados sobre amb una mica de salsa i els escamarlans.
Comparteix aquesta recepta: