Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fregim lleugerament les cebes en el llard, utilitzant una paella ampla i profunda. Hi afegim la llet, la sal, el pebre, la canyella i el curri, per fer la salsa. Ho posem tot a la batedora.
Saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, els escamarlans uns 3 minuts
Fregim els llenguados prèviament salats i ruixats amb suc de llimona, uns 7 minuts.
Posem a la base del plat la salsa, els llenguados sobre amb una mica de salsa i els escamarlans.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se