Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Llenguados frescos
  • 50 gr de Mantega
  • 3 Cebes picades
  • 1 Cullerada de canyella
  • Sal
  • Llard
  • Oli d’oliva
  • 2 Escamarlans
  • ¼ litre llet
  • Curri
  • Pebre negre mòlt
  • Llimona

2 racions

Elaboració

Fregim lleugerament les cebes en el llard, utilitzant una paella ampla i profunda. Hi afegim la llet, la sal, el pebre, la canyella i el curri, per fer la salsa. Ho posem tot a la batedora.
Saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, els escamarlans uns 3 minuts
Fregim els llenguados prèviament salats i ruixats amb suc de llimona, uns 7 minuts.
Posem a la base del plat la salsa, els llenguados sobre amb una mica de salsa i els escamarlans.

25min


Recepta de cuina de Llenguado a la crema de canyella amb escamarlans
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: