Albergínia a la graella amb amanida d'arròs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Albergínia:

Salsa:

Arròs:

4 racions

Elaboració

Albergínia:

Pinzella les llesques d'albergínia en ambdós costats amb oli.
Calenta la graella.
Rosteix les llesques d'albergínia a cada costat durant uns 3 minuts.
Assaona i mantén a la calor

Salsa:

Calenta l'oli, i fregeix el xili picat i les escalunyes durant uns 5 minuts, afegeix el vinagre balsàmic, l’oli i les herbes.
Assaona i reserva

Arròs:

Cuina l'arròs en aigua amb sal durant uns 20 minuts a foc suau.
Escorre i barreja amb les verdures i la salsa reservada.
Serveix l'amanida d'arròs amb les albergínies i la cansalada ben cruixent


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se