Albergínia a la graella amb amanida d'arròs

Ingredients

Albergínia:

  • 2 albergínies (aproximadament 300 g cada una), tallades a llesques d’aproximadament 1 cm de gruix
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • Una mica de pebre.

Salsa:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • ½ xili vermell en cubs petits
  • 2 escalunyes finament picades
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic Blanc
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 3 cullerades d'orenga, finament picat
  • 2 cullerades de romaní, finament picat.
  • Sal i pebre, segons sigui necessari

Arròs:

  • 150 grams d'arròs de gra llarg
  • Aigua salada, bullint
  • 4 talls de cansalada viada

4 racions

Elaboració

Albergínia:

Pinzella les llesques d'albergínia en ambdós costats amb oli.
Calenta la graella.
Rosteix les llesques d'albergínia a cada costat durant uns 3 minuts.
Assaona i mantén a la calor

Salsa:

Calenta l'oli, i fregeix el xili picat i les escalunyes durant uns 5 minuts, afegeix el vinagre balsàmic, l’oli i les herbes.
Assaona i reserva

Arròs:

Cuina l'arròs en aigua amb sal durant uns 20 minuts a foc suau.
Escorre i barreja amb les verdures i la salsa reservada.
Serveix l'amanida d'arròs amb les albergínies i la cansalada ben cruixent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2316 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: