Albergínia a la graella amb amanida d'arròs
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Albergínia:
- 2 albergínies (aproximadament 300 g cada una), tallades a llesques d’aproximadament 1 cm de gruix
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
Salsa:
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- ½ xili vermell en cubs petits
- 2 escalunyes finament picades
- 3 cullerades de vinagre balsàmic Blanc
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades d'orenga, finament picat
- 2 cullerades de romaní, finament picat.
- Sal i pebre, segons sigui necessari
Arròs:
- 150 grams d'arròs de gra llarg
- Aigua salada, bullint
- 4 talls de cansalada viada
4 racions
Elaboració
Albergínia:
Pinzella les llesques d'albergínia en ambdós costats amb oli.
Calenta la graella.
Rosteix les llesques d'albergínia a cada costat durant uns 3 minuts.
Assaona i mantén a la calor
Salsa:
Calenta l'oli, i fregeix el xili picat i les escalunyes durant uns 5 minuts, afegeix el vinagre balsàmic, l’oli i les herbes.
Assaona i reserva
Arròs:
Cuina l'arròs en aigua amb sal durant uns 20 minuts a foc suau.
Escorre i barreja amb les verdures i la salsa reservada.
Serveix l'amanida d'arròs amb les albergínies i la cansalada ben cruixent
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2761 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.