Pesto de trèvols del Bosc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esbandeix els trèvols de bosc i els espinacs, i asseca.
Tritura fins a obtenir un puré ben fi, junt amb el suc de llimona, l’oli de nous i l’oli d’oliva.
Torre les avellanes en una paella sense greix, deixa refredar i les piques ben fines.
Ratlla el formatge parmesà, i junt amb les avellanes triturades, barreja bé amb el puré de trèvols i espinacs.
Condimenta amb sal i una mica de sucre.
Aboca, en pots de vidre, tanca, i refrigera a la nevera
El pesto de trèvols del bosc, es manté, a la nevera, al voltant de 3 setmanes.
Molt apropiat per tota classe de pasta, verdures al vapor i com a farcits pèls crostini.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se