Pesto de trèvols del Bosc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 grams de trèvols
  • 40 grams d’espinacs
  • El suc d’una llimona
  • 25 ml d'oli de nous
  • 25 ml d’oli d'oliva
  • 30 grams d’avellanes
  • 60 grams de formatge parmesà
  • Sal
  • Una mica de sucre

4 racions

Elaboració

Esbandeix els trèvols de bosc i els espinacs, i asseca.
Tritura fins a obtenir un puré ben fi, junt amb el suc de llimona, l’oli de nous i l’oli d’oliva.
Torre les avellanes en una paella sense greix, deixa refredar i les piques ben fines.
Ratlla el formatge parmesà, i junt amb les avellanes triturades, barreja bé amb el puré de trèvols i espinacs.
Condimenta amb sal i una mica de sucre.
Aboca, en pots de vidre, tanca, i refrigera a la nevera
El pesto de trèvols del bosc, es manté, a la nevera, al voltant de 3 setmanes.
Molt apropiat per tota classe de pasta, verdures al vapor i com a farcits pèls crostini.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: