Filets de perca amb salsa al pastís i verdures de primavera

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

Verdures:

Peixos:

4 racions

Elaboració

Salsa:

Bull el vi amb tots els ingredients fins amb l’anet.
Redueix el foc, cuina a foc lent i redueix el líquid fins a obtenir aproximadament 1 dl i mig.
Cola amb un colador ben fi.
Barreja la Maizena, i el pastis, afegeix a la salsa mentre agites amb un batedor, agrega la crema fresca i tot agitant, cuina a foc lent uns 5 minuts, assaona al gust.

Verdures:

Fon la mantega, afegeix l'escalunya i sofregeix fins que comenci a prendre color, agrega les pastanagues i el fonoll, afegeix aigua, tapa la cassola, i acaba de coure a foc lent, uns 5 minuts o fins que la verdura estigui al dente, assaona al gust.

Peixos:

Calenta la mantega en una paella revestida de tefló, fregeix a porcions, els filets de peix per ambos costats durant 1 minut, un cop fregit assaona amb sal.
Serveix una mica de salsa al fons del plat, col·loca sobre la salsa el peix, i al damunt reparteix unes verdures, decora amb anet, acompanya el plat amb arròs o patates cuites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se