Caneló gran cruixent de brandada de bacallà amb salsa de soja, taronja i poma

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la brandada:

Per la salsa de soja, taronja i poma:

4 racions

Elaboració

De la pasta fil.lo i la brandada:

Amb les fulles de pasta fil•lo, feu uns tubs, amb l’ajuda d’un motlle d’acer, i els posem al forn fins que estiguin cuits. Ho reservem.
Posem els olis al foc, amb els alls, fins que estiguin daurats, i ho deixem refredar. Hi fem coure el bacallà i ho deixem refredar. Passem el bacallà, els alls i una part de la llet per un triturador, que quedi tot ben fi, i al mateix temps hi anem posant oli, a poc a poc, perquè es vagi muntant, com si féssim un allioli, fins que acabem la llet i l’oli. Rectifiquem de sal i pebre blanc. Ho reservem. Deixem que redueixi tot, rectifiquem de sal i pebre i ho reservem en fred.

Per farcir els canelons:

Amb una mànega de pastisseria, farcim els canelons cruixents amb la brandada i els posem al forn 5 min a 200 ºc.

De la salsa de soja, taronja i poma:

En el got de la batedora elèctrica , hi posem el suc de la taronja, la poma pelada tallada a daus molt petits i salsa de soja. Ho batem tot, ha de quedar una salsa ni molt líquida ni molt espesa. Segons veiem i posem més poma o més soja.

Per emplatar:

Posem al plat,la salsa de soja,taronja i poma,sobre un caneló per persona i l’acompanyem amb una mica d’amanida variada (enciam, xampinyons laminats crus, blat de moro, cogombre, olives,...)

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se