Mousse de xocolata nit i dia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Mousse blanca:

Mousse fosca:

Salsa de taronja:

10 racions

Elaboració

Per la mousse blanca:

Fon la xocolata al bany maria.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja es torni d'un color blanquinós i barreja amb la xocolata.
Agrega la crema.

Per a la mousse fosca:

Fon la xocolata al bany maria.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja es torni d’un color blanquinós i barreja amb la xocolata fosa.
Bat les clares a punt de neu, afegeix el sucre, i segueix batent fins que la barreja brilli.
Afegeix la crema de les clares batudes i la crema a la massa de xocolata.
Esbandeix els motlles amb aigua freda, i omple amb la meitat de mousse blanca i la meitat de mousse fosca.
Retalla cercles del pa de pessic de la mida de la part superior de les formes que fages servir, col·loca en les formes i reserva a la nevera com a mínim 4 hores.

Per a la salsa de taronja:

Pela dues taronges, i talla a tires fines.
Bull el suc de 5 taronges amb els ingredients restants i les tires, i cuina uns 30 minuts. Passa per un colador per eliminar les espècies.
Passa un ganivet per les parets de les formes submergides, uns moments en aigua calenta i aboca en plats per postres.
Ruixa amb la salsa de taronja, i decora amb tires de pell i unes fulles de menta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se