Mousse de xocolata nit i dia

Ingredients

  • Per 10 formes de 7,5 cm Ø

Mousse blanca:

  • 100 g de xocolata blanca a trossets
  • 1 rovell d’ou
  • 1 ½ cullerades de sucre
  • 1,5 dl de crema batuda.

Mousse fosca:

  • 120 g de xocolata negra a trossets
  • 1 rovell d'ou
  • 1 ½ cullerades de sucre
  • 1 clara d'ou
  • 1 cullerada de sucre
  • 1,5 crema dl
  • 100 grams de pa de pessic.

Salsa de taronja:

  • 5 taronges
  • Suc d'1 llimona
  • Aigua 2 dl d’aigua
  • 200 grams de sucre
  • 1 clavell d’espècia
  • ¼ de canyella
  • Menta per decorar.

10 racions

Elaboració

Per la mousse blanca:

Fon la xocolata al bany maria.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja es torni d'un color blanquinós i barreja amb la xocolata.
Agrega la crema.

Per a la mousse fosca:

Fon la xocolata al bany maria.
Bat els rovells d'ou i el sucre fins que la barreja es torni d’un color blanquinós i barreja amb la xocolata fosa.
Bat les clares a punt de neu, afegeix el sucre, i segueix batent fins que la barreja brilli.
Afegeix la crema de les clares batudes i la crema a la massa de xocolata.
Esbandeix els motlles amb aigua freda, i omple amb la meitat de mousse blanca i la meitat de mousse fosca.
Retalla cercles del pa de pessic de la mida de la part superior de les formes que fages servir, col·loca en les formes i reserva a la nevera com a mínim 4 hores.

Per a la salsa de taronja:

Pela dues taronges, i talla a tires fines.
Bull el suc de 5 taronges amb els ingredients restants i les tires, i cuina uns 30 minuts. Passa per un colador per eliminar les espècies.
Passa un ganivet per les parets de les formes submergides, uns moments en aigua calenta i aboca en plats per postres.
Ruixa amb la salsa de taronja, i decora amb tires de pell i unes fulles de menta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: