Risotto amb carabassa i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la carabassa en cubs, d'una mida de mos petit.
Pela l'escalunya i l'all, pica finament i cuina en una paella amb 2 cullerades d'oli fins, que estigui transparent.
Agrega la polpa de carabassa i l'arròs, salta breument i desglaça amb el vi.
Deixa reduir el vi, i després aboca una quantitat de brou perquè tot quedi cobert.
Un cop el risotto ha absorbit el brou, sense deixar d'agitar, agrega més brou de nou, repeteix aquest procés fins que el brou s'hagi consumit i l'arròs estigui cuit.
Renta les gambetes, asseca i barreja amb el julivert i el formatge parmesà al risotto.
Condimenta amb sal, pebre i una mica de suc de llimona.
Serveix de seguida en plats calents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se