Risotto amb carabassa i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 grams de carabassa
  • 1 escalunya
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 250 grams d'arròs per risotto
  • 200 ml de vi blanc sec
  • 800 ml de brou vegetal
  • 400 grams de gambes pelades
  • 2 cullerades de julivert fresc picat
  • 4 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • Sal i pebre
  • Suc de llimona

4 racions

Elaboració

Talla la carabassa en cubs, d'una mida de mos petit.
Pela l'escalunya i l'all, pica finament i cuina en una paella amb 2 cullerades d'oli fins, que estigui transparent.
Agrega la polpa de carabassa i l'arròs, salta breument i desglaça amb el vi.
Deixa reduir el vi, i després aboca una quantitat de brou perquè tot quedi cobert.
Un cop el risotto ha absorbit el brou, sense deixar d'agitar, agrega més brou de nou, repeteix aquest procés fins que el brou s'hagi consumit i l'arròs estigui cuit.
Renta les gambetes, asseca i barreja amb el julivert i el formatge parmesà al risotto.
Condimenta amb sal, pebre i una mica de suc de llimona.
Serveix de seguida en plats calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1057 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: