Risotto amb carabassa i gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de carabassa
- 1 escalunya
- 1 gra d'all
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 250 grams d'arròs per risotto
- 200 ml de vi blanc sec
- 800 ml de brou vegetal
- 400 grams de gambes pelades
- 2 cullerades de julivert fresc picat
- 4 cullerades de formatge parmesà ratllat
- Sal i pebre
- Suc de llimona
4 racions
Elaboració
Talla la carabassa en cubs, d'una mida de mos petit.
Pela l'escalunya i l'all, pica finament i cuina en una paella amb 2 cullerades d'oli fins, que estigui transparent.
Agrega la polpa de carabassa i l'arròs, salta breument i desglaça amb el vi.
Deixa reduir el vi, i després aboca una quantitat de brou perquè tot quedi cobert.
Un cop el risotto ha absorbit el brou, sense deixar d'agitar, agrega més brou de nou, repeteix aquest procés fins que el brou s'hagi consumit i l'arròs estigui cuit.
Renta les gambetes, asseca i barreja amb el julivert i el formatge parmesà al risotto.
Condimenta amb sal, pebre i una mica de suc de llimona.
Serveix de seguida en plats calents.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1057 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.