Sopa d'all d'ós amb crema

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla finament les pastanagues.
Picar la ceba, i salteja el blat en poc oli.
Agrega el brou i cou uns 10 minuts o fins que estigui tou.
Escorre i reserva el líquid, barreja amb la llet i la crema.
Talla en trossos grans l'all d'ós i tritura un pesto, amb el formatge, els pinyons i l'oli restant.
Posa 4 cullerades de pesto en el líquid i barreja bé.
Assaona al gust amb sal i pebre.
Posa la barreja de pastanaga i blat Ebly en bols per a sopa i afegeix el brou preparat amb pesto.

Notes

Ebli és un blat tendre, fet com si fos pasta, és a dir, cuit.
Molt versàtil a la cuina i amb grans propietats nutricionals. Sap a pasta i sembla arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se