Sopa d'all d'ós amb crema

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de pastanagues
  • 1 ceba
  • 100 grams d'Ebly
  • 1 dl d'oli
  • 2 dl de Brou
  • 6 dl de llet
  • 2 dl de crema
  • 40 grams d'all d'ós
  • 2 cullerades de formatge ratllat
  • 2 cullerades de pinyons
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla finament les pastanagues.
Picar la ceba, i salteja el blat en poc oli.
Agrega el brou i cou uns 10 minuts o fins que estigui tou.
Escorre i reserva el líquid, barreja amb la llet i la crema.
Talla en trossos grans l'all d'ós i tritura un pesto, amb el formatge, els pinyons i l'oli restant.
Posa 4 cullerades de pesto en el líquid i barreja bé.
Assaona al gust amb sal i pebre.
Posa la barreja de pastanaga i blat Ebly en bols per a sopa i afegeix el brou preparat amb pesto.

Notes

Ebli és un blat tendre, fet com si fos pasta, és a dir, cuit.
Molt versàtil a la cuina i amb grans propietats nutricionals. Sap a pasta i sembla arròs.


Recepta de cuina de Sopa d'all d'ós amb crema
Recepta de cuina de Sopa d'all d'ós amb crema

Aixo es l'all de l'òs

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: