Sopa d'all d'ós amb crema
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de pastanagues
- 1 ceba
- 100 grams d'Ebly
- 1 dl d'oli
- 2 dl de Brou
- 6 dl de llet
- 2 dl de crema
- 40 grams d'all d'ós
- 2 cullerades de formatge ratllat
- 2 cullerades de pinyons
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla finament les pastanagues.
Picar la ceba, i salteja el blat en poc oli.
Agrega el brou i cou uns 10 minuts o fins que estigui tou.
Escorre i reserva el líquid, barreja amb la llet i la crema.
Talla en trossos grans l'all d'ós i tritura un pesto, amb el formatge, els pinyons i l'oli restant.
Posa 4 cullerades de pesto en el líquid i barreja bé.
Assaona al gust amb sal i pebre.
Posa la barreja de pastanaga i blat Ebly en bols per a sopa i afegeix el brou preparat amb pesto.
Notes
Ebli és un blat tendre, fet com si fos pasta, és a dir, cuit.
Molt versàtil a la cuina i amb grans propietats nutricionals. Sap a pasta i sembla arròs.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.