Morro de bacallà amb llit d'espinacs i muselina de codony
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Lloms de bacallà fresc
- 160 g d'Espinacs nets i cuits
- 100 ml de Maionesa casolana a la que hi hem afegit mig gra d'all
- 2 Rovells d'ou
- Anet
- 50 g de Melmelada de codony
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Marquem a la planxa el bacallà i el reservem.
Per preparar la muselina de codony, batem bé en un recipient la maionesa amb aquest toc d'all, l'anet, la melmelada de codony i els dos rovells d’ou. Saltegem en una paella amb una mica d'oli, els espinacs, comprats ja cuits. Posem el bacallà en una safata de forn, el forn preescalfat a 180 graus, amb la muselina de codony a sobre, i ho gratinem uns 8 minuts
Per emplatar:
Posem en un plat, de fons els espinacs, a sobre el llom de bacallà amb la muselina de codony i en un costat una mica de muselina.
Comparteix aquesta recepta: