Morro de bacallà amb llit d'espinacs i muselina de codony

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Marquem a la planxa el bacallà i el reservem.
Per preparar la muselina de codony, batem bé en un recipient la maionesa amb aquest toc d'all, l'anet, la melmelada de codony i els dos rovells d’ou. Saltegem en una paella amb una mica d'oli, els espinacs, comprats ja cuits. Posem el bacallà en una safata de forn, el forn preescalfat a 180 graus, amb la muselina de codony a sobre, i ho gratinem uns 8 minuts

Per emplatar:

Posem en un plat, de fons els espinacs, a sobre el llom de bacallà amb la muselina de codony i en un costat una mica de muselina.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se