Morro de bacallà amb llit d'espinacs i muselina de codony

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de bacallà fresc
  • 160 g d'Espinacs nets i cuits
  • 100 ml de Maionesa casolana a la que hi hem afegit mig gra d'all
  • 2 Rovells d'ou
  • Anet
  • 50 g de Melmelada de codony
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Marquem a la planxa el bacallà i el reservem.
Per preparar la muselina de codony, batem bé en un recipient la maionesa amb aquest toc d'all, l'anet, la melmelada de codony i els dos rovells d’ou. Saltegem en una paella amb una mica d'oli, els espinacs, comprats ja cuits. Posem el bacallà en una safata de forn, el forn preescalfat a 180 graus, amb la muselina de codony a sobre, i ho gratinem uns 8 minuts

Per emplatar:

Posem en un plat, de fons els espinacs, a sobre el llom de bacallà amb la muselina de codony i en un costat una mica de muselina.

30min


Recepta de cuina de Morro de bacallà amb llit d'espinacs i muselina de codony

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2212 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: