Dolç de llet

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus
Posa la llet condensada en una font refractària i cobreix bé amb paper d'alumini.
Col·loca, la font refractaria en una font per al forn més gran i omple 2/3 parts amb aigua bullent.
Cuina al forn la llet condensada aproximadament durant 1 hora i tres quarts, o fins que agafi un color de caramel.
Bat el dolç de llet amb un batedor de mà o elèctric fins que quedi una crema ben suau i aboca en flascons de vidre ben esbandits amb aigua bullent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se