Dolç de llet
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 gots de vidre a 2,5 dl
- 2 llaunes de llet condensada a 397 grams
1 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 220 graus
Posa la llet condensada en una font refractària i cobreix bé amb paper d'alumini.
Col·loca, la font refractaria en una font per al forn més gran i omple 2/3 parts amb aigua bullent.
Cuina al forn la llet condensada aproximadament durant 1 hora i tres quarts, o fins que agafi un color de caramel.
Bat el dolç de llet amb un batedor de mà o elèctric fins que quedi una crema ben suau i aboca en flascons de vidre ben esbandits amb aigua bullent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.