Dolç de llet

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 gots de vidre a 2,5 dl
  • 2 llaunes de llet condensada a 397 grams

1 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 220 graus
Posa la llet condensada en una font refractària i cobreix bé amb paper d'alumini.
Col·loca, la font refractaria en una font per al forn més gran i omple 2/3 parts amb aigua bullent.
Cuina al forn la llet condensada aproximadament durant 1 hora i tres quarts, o fins que agafi un color de caramel.
Bat el dolç de llet amb un batedor de mà o elèctric fins que quedi una crema ben suau i aboca en flascons de vidre ben esbandits amb aigua bullent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: