Paella de carn i marisc feta amb llenya de ceps de vinya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

15 racions

Elaboració

Es fa un bon foc amb ceps de vinya i es posa la paella sobre amb oli. Ha de quedar molt equilibrada, és a dir, l'oli al centre.
Durant el procés es va afegint la llenya que es necessiti.
Saltegem els escamarlans i gambes fresquíssimes, 1 minut i es retiren.
Hi posem el conill de pagès, tallat a trossos petits, i la costella de porc ibèric, també tallada petita. Previament, ho salpebrem.
Tot ho posem en el centre de la paella.
A la part esquerra de la paella, fora del centre, hi posem uns quans caps de gambes, els piquen per que treguin el suc, per donar el toc professional.
Afegim les sípies , que a la peixateria ens han netejat, tallades a trossos més aviat petits.
Hi afegim tallat a daus les cebes, pebrots vermells i verds, per començar el sofregit. El tomàquet encara, no.
Barregem els ingredients. Deixem que faci, xup xup... a la vora de la paella hem posat el conill i la costella de porc, perquè no quedi massa cuit.
Hi tirem els tomàquets ratllats i hi posem una mica de sal.
Concentrem al centre de la paella els ingredients excepte escamarlans i gambes que després de donar-los un toc hem reservat per al final.
Tirem l'arròs. Remenem i hi posem l'aigua (en els ingredients a aigua, he posat la quantitat) deixem fer.... xup ... xup ... hi tirem els musclos i les cloïsses.
Recuperem els escamarlans i gambes ... xup ... xup ... Deixem reposar 5 minuts i llesta per servir.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se