Amanida d'ou, pernil i raves

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull els ous, deixa refredar i talla a quarts.
Talla el pernil a tires, els raves a rodanxes, i pica finament els créixens.
Posa en un bol els ous, el pernil llescat i els raves.
Barreja bé, els créixens amb el iogurt, la maionesa, la mostassa, el pebre, la sal i el suc de llimona i aboca aquesta salsa sobre els ingredients de l'amanida.
Barreja l'amanida quan la serveixis a la taula.
Aquest plat es pot acompanyar amb patates al forn o patates fregides al romani.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se