Amanida d'ou, pernil i raves

Ingredients

  • 8 ous mitjans
  • 125 grams de pernil
  • 1 manat de raves
  • 50 grams de créixens
  • 180 grams de iogurt
  • 2 cullerades de maionesa
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 2 pessics de pebre vermell picant
  • Sal
  • Suc de llimona

4 racions

Elaboració

Bull els ous, deixa refredar i talla a quarts.
Talla el pernil a tires, els raves a rodanxes, i pica finament els créixens.
Posa en un bol els ous, el pernil llescat i els raves.
Barreja bé, els créixens amb el iogurt, la maionesa, la mostassa, el pebre, la sal i el suc de llimona i aboca aquesta salsa sobre els ingredients de l'amanida.
Barreja l'amanida quan la serveixis a la taula.
Aquest plat es pot acompanyar amb patates al forn o patates fregides al romani.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: