Tallarines amb espàrrecs i pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Neteja els espàrrecs, renta, talla en trossos petits i bull en aigua amb sal durant uns 5 minuts, amb una mica de sucre.
Deixa escorre i reserva l'aigua de cocció.
Cuina les tallarines en l'aigua de coure els espàrrecs d'acord amb les instruccions del paquet i reserva.
Talla el greix del pernil i posa'l en una paella.
Talla el pernil a trossos i fregeix en el greix.
Agrega els espàrrecs i salteja el conjunt.
Desglaça amb el brou.
Afegeix la crema i deixa reduir lleugerament.
Ratlla el parmesà i barreja a la paella.
Assaona al gust, amb sal i pebre.
Barreja les tallarines escorregudes amb la salsa i servei immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se