Tallarines amb espàrrecs i pernil

Ingredients

  • 750 grams d'espàrrecs
  • 300 grams de tallarines
  • 75 grams de pernil serrà
  • 125 ml de brou vegetal
  • 250 ml de crema
  • 50 g de formatge parmesà
  • Sal i pebre blanc
  • Sucre

3 racions

Elaboració

Neteja els espàrrecs, renta, talla en trossos petits i bull en aigua amb sal durant uns 5 minuts, amb una mica de sucre.
Deixa escorre i reserva l'aigua de cocció.
Cuina les tallarines en l'aigua de coure els espàrrecs d'acord amb les instruccions del paquet i reserva.
Talla el greix del pernil i posa'l en una paella.
Talla el pernil a trossos i fregeix en el greix.
Agrega els espàrrecs i salteja el conjunt.
Desglaça amb el brou.
Afegeix la crema i deixa reduir lleugerament.
Ratlla el parmesà i barreja a la paella.
Assaona al gust, amb sal i pebre.
Barreja les tallarines escorregudes amb la salsa i servei immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: