Escalopes de porc a la caçadora

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta les escalopes de porc amb aigua corrent i asseca.
A continuació, posa en una font per forn i assaona amb sal i pebre.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Neteja els xampinyons amb paper de cuina i talla a quarts.
Fon una mica de mantega en una paella i confita la ceba fins que estigui tova.
Afegeix els bolets.
Barreja el paquet de salsa amb la crema i agrega a la paella de bolets i cou breument, afegeix la crema agra i aboca la salsa sobre les escalopes.
Cuina el conjunt en el forn preescalfat a 200 graus durant aproximadament 1 hora.
Pots servir aquest plat amb unes tallarines, espaguetis o arros.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se