Escalopes de porc a la caçadora

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 escalopes de porc
  • 500 grams de bolets, frescos o en conserva
  • 200 grams de nata fresca
  • 100 grams de crema fresca
  • 1 ceba
  • 1 paquet de salsa en pols (a la caçadora)
  • Mantega

4 racions

Elaboració

Renta les escalopes de porc amb aigua corrent i asseca.
A continuació, posa en una font per forn i assaona amb sal i pebre.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Neteja els xampinyons amb paper de cuina i talla a quarts.
Fon una mica de mantega en una paella i confita la ceba fins que estigui tova.
Afegeix els bolets.
Barreja el paquet de salsa amb la crema i agrega a la paella de bolets i cou breument, afegeix la crema agra i aboca la salsa sobre les escalopes.
Cuina el conjunt en el forn preescalfat a 200 graus durant aproximadament 1 hora.
Pots servir aquest plat amb unes tallarines, espaguetis o arros.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1578 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: