Boles índies amb Raïta a la menta

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa les torrades en remull, amb aigua, escorre bé i desfés a trossets, afegeix el tofu, l'ou, el pa ratllat i el Chutney de mango, assaona amb sal i pebre, el suc de llimona i el garam masala.
Barreja bé, amb les mans en farinades, forma boles de la mateixa mida, d'uns 3,5 cm.
Escalfa l'oli en una paella antiadherent quan estarà calenta, fregeix les boles a foc mitjà durant uns 8 min.
Barreja el iogurt amb la menta picada.
Enganxa, amb un escuradents, un tros de mango a cada bola encara calenta i serveix amb la salsa de iogurt.

Notes

Raïta és una salsa típica de la cuina índia.
La salsa té el iogurt com a base i se sol usar com a salsa per mullar altres aliments.
El iogurt d'aquesta salsa s'amaneix amb coriandre, comí, fulles de menta, pebre de caiena o altres herbes i espècies. Els vegetals com ara el cogombre i les cebes es barregen en la salsa.
Un ingredient clau en l'elaboració de la raïta és la mostassa en pols.
L'efecte que fa el raïta sobre el paladar és refrescant.
És d'ús comú en diferents plats de la cuina Índia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se