Truita de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Sofregim la ceba i l’all tendre amb una mica d’oli. El foc baix. Uns 8 minuts. Hi afegim el bacallà. Hi posem els ous batuts i deixem que qualli per les dues bandes. Deixem la truita poc feta per dins.Uns 2 minuts màxim
Nota: el bacallà es pot dessalar amb antelació i tenir-lo al congelador. Deixa’l descongelar la nit abans a dins de la nevera. També hi ha botigues on es pots comprar ja dessalat.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se