Truita de bacallà

Ingredients

  • 1 Ceba tendra petita trinxada
  • 1 All tendre tallat a trossets menuts
  • 2 Ous de pagès
  • 100 g de Bacallà dessalat i esgarrat amb les mans (esqueixat)
  • Sal(depenent del punt de sal del bacallà, en necessitarem més o menys)

1 racions

Elaboració

Sofregim la ceba i l’all tendre amb una mica d’oli. El foc baix. Uns 8 minuts. Hi afegim el bacallà. Hi posem els ous batuts i deixem que qualli per les dues bandes. Deixem la truita poc feta per dins.Uns 2 minuts màxim
Nota: el bacallà es pot dessalar amb antelació i tenir-lo al congelador. Deixa’l descongelar la nit abans a dins de la nevera. També hi ha botigues on es pots comprar ja dessalat.

10min


Recepta de cuina de Truita de bacallà

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: