Com fer pa d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer, tallem llesques del pa sense arribar a separar-les del tot, enfonsant el ganivet només fins a la meitat de la barra de pa. Posem a preescalfar el forn a 160 º.
A part, deixem que la mantega perdi el fred i la batem en un bol juntament amb l'all picat, el julivert picat, i una mica de pebre i sal.
A continuació, untem les llesques de pa pels dos costats, sense arribar a separar-les. Després emboliquem el pa amb paper de plata i ho posem al forn 6 a 7 minuts. Passat aquest temps, retirem el paper de plata i ho posem al forn 4 minuts més, perquè quedi ben cruixent.
Deixem refredar el pa d'all una mica abans de servir-lo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se