Com fer pa d'all
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bagueta
- Mantega un 50 grams
- Un o dos dents d’all
- 1 ramet de julivert
- Sal i pebre
1 racions
Elaboració
Primer, tallem llesques del pa sense arribar a separar-les del tot, enfonsant el ganivet només fins a la meitat de la barra de pa. Posem a preescalfar el forn a 160 º.
A part, deixem que la mantega perdi el fred i la batem en un bol juntament amb l'all picat, el julivert picat, i una mica de pebre i sal.
A continuació, untem les llesques de pa pels dos costats, sense arribar a separar-les. Després emboliquem el pa amb paper de plata i ho posem al forn 6 a 7 minuts. Passat aquest temps, retirem el paper de plata i ho posem al forn 4 minuts més, perquè quedi ben cruixent.
Deixem refredar el pa d'all una mica abans de servir-lo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3401 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.