Aperitiu de pa d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Julivert (tallat)
  • Sal i pebre
  • 5 alls (tallats)
  • Mantega
  • Pa
  • Paper de plata
  • Premsador d'alls
  • Bol

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 160 º.
Escalfem amunt i avall.
Comencem posant la mantega al bol per barrejar, piquem els alls i els afegim juntament amb la mantega.
Seguidament, afegim el julivert, la sal i el pebre.
Un cop tinguem tots aquests ingredients en el bol, procedim a barrejar fins aconseguir una pasta homogènia.
Quan estigui a punt la pasta, el següent és tallar el pa. El tallem a llesques al biaix, sense arribar a tallar el pa fins al final, és a dir, sense separar-les del tot.
Ara passem a omplir amb la nostra pasta en els talls que hem fet en el pa.
Quan hàgim emplenat el pa a cadascun dels talls, untem tot el pa per sobre, és a dir, a tota la part superior de pa.
Després, amb el paper de plata, emboliquem-hi el nostre pa. Quan estigui embolicat, hem d'assegurar de doblegar el paper pels extrems.
Seguidament, al forn ja preescalfat, posem la baguet al centre del forn durant 10 minuts.
Passats els 10 minuts, li donem la volta perquè es faci homogèniament, durant 10 minuts.
Quan hagin passat els 10 minuts, apaguem el forn i retirem.
Ara, l'únic que ens queda és desembolicar i servir l'aperitiu.

Notes

Aquest aperitiu està fet d'acord amb una pasta de mantega, all i julivert, que fan de farciment del pa. El pa s'ha d'emplenar d'una manera especial i ser portat al forn per aconseguir el resultat desitjat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Joan Corminas diu:
Bon dia a tots
Després de les meves mini vacances pels Alps Suïssos gaudint de la neu, m'incorporo de nou al Fòrum de Recetas.cat. Abans de res desitjo a tots els i les Forer @ s un Feliç any 2013 i que sigui millor que el que hem acabat. Una forta abraçada per a tots Joan.c
En Cendrowsky diu:
Aquest aperitiu és típic de Suïssa?
Joan Corminas diu:
Hola amic Cendrowsky
Efectivament, aquest pa per aperitiu es pot comprar, ja preparats, en tots els Supermercats, tal com Coop, Migros, etc ..
Una forta abraçada
joan.c
En Cendrowsky diu:
Gràcies amic Joan! benvingut sigui, doncs, aquest aperitiu també a la cuina catalana. És un plaer agafar-te trucs i maneres de fer d'aquestes terres helvétiques. Una forta abraçada des de Tordera, Catalunya.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: